GYMNASTIK

FAMILIEHOLDET:

Tre kvarters kvalitetstid for forældre og barn, hvor vi alle skal synge, lege med bolde, faldskærm og ærteposer m.m. Gennem leg og bevægelse på redskaber får børnene (og forældre ) mulighed for at udfolde deres motoriske færdigheder og kropsbevidsthed.

Tirsdage fra kl. 16.30 – 17.30 I Spentrup hallerne Hal 1. Start d. 06.09.22

BØRNEBANDEN:

Børnebanden henvender sig til børn i børnehave. Børnene får styrket deres motorik og muskler gennem sjove øvelser ved opvarmning, sjove forhindringsbane og lege. Vi instruktører bestræber os på at lære ungerne de grundlæggende teknikker indenfor gymnastikken, så de kan grundprincipperne til f.eks. vejrmøller så de er godt rustet til, hvis de vil videre på springholdet. Det bliver en time med fart på, så husk en drikkedunk. Forældre er velkomne på sidelinjen.

Torsdage fra kl. 16.30 – 18.00 i Spentrup hallerne Hal 1. Start d. 08.09.22

SPRINGHOLDET BEGYNDER:

Springholdet Begynder er for børn der elsker at bevæge sig. På Springholdet Begynder arbejder vi videre på opbygningsfaserne til de forskellige spring. Vi har fokus på styrken i kroppen, så den kan udføre de seje spring som Saltoer, Flik flak og Rundat.

Springerne på dette hold kan se frem til en sjov, men også udfordrende fuld time, hvor de får brændt en masse energi af, alt mens de kommer tættere på deres personlige mål inden for Spring.

Mandage fra kl. 17.30 – 19.00 i Spentrup hallerne Hal 1. Start d. 05.09.22

SPRINGHOLDET ØVET:

Springholdet er for dig som har sprunget før, elsker at bevæge sig og har fart over feltet. Vi arbejder videre med dine spring. Vi vil bl.a. arbejde med flikflak, baglæns saltoer, kraftspring og saltoer.
Springholdet er også for dig der er begynder, som har styrken i orden og vil lære at springe.
Du vil blive udfordret gennem de mange springstationer, vi vil præsentere dig for i træningen.
Der vil være springstationer på forskellige niveauer og holdet bliver delt op alt efter det enkeltes barns niveau.

Vi vil også tage til springcenter i løbet af sæsonen og der må påregnes mindre egen betaling (ca. 10-75 kr. pr. gang)

Så vil du udvikle dig yderligere er springholdet lige noget for dig.

Mandage fra kl. 19.00 – 20.30 i Spentrup hallerne Hal 1. Start d. 05.09.22

SENIOR IDRÆT:

”Senioridræt” i Spentrup Idrætsforening er et alsidigt motionstilbud til alle seniorer. Alle kan være med – også selv om formen ikke er, hvad den har været, og du måske har lidt motoriske udfordringer og ikke plejer at dyrke motion! Det vigtigste er, at du kommer op af sofaen og får lidt bevægelse og sjovt samvær med andre seniorer. (Vi får kaffe bagefter).
Vi starter hver gang med ½ times fælles opvarmning. Derefter fordeler vi os på nogle forskellige aktiviteter, f.eks. spinning og boldspil – og måske skal vi lege?

KOM OG VÆR MED. Lidt motion er bedre end slet ingen, og du bestemmer helt selv tempoet!

Kontakt Kirsten Holmgrün tlf. 28 83 88 33 eller Anne Weinreich tlf. 27 43 46 53.

Mandage fra kl. 09.30 – 11.00 i Spentrup hallerne Hal 2. Start d. 05.09.22

SENIORMIX:

Så starter vi en ny sæson med en omgang motion.
Bevægelse giver energi, velvære så her er holdet for dig.
Her på holdet er det sociale en vigtig del så derfor er kaffe m.m. efter timen. Håber vi ses:

Vi ses
Grethe

Torsdage fra kl.9.30 – 10.30 i Spentrup hallerne Hal 2. Start d. 01.09.22

YOGA:

VELKOMMEN TIL YOGA I SPENTRUP

Holdet er et “åbent hold”, så her er plads til både nybegyndere og øvede.

Udgangspunktet er Hatha yoga som grundlæggende består af fysiske øvelser.

Hver gang vil der være et ”Tema” f.eks. Yin, Restorativ, Flow og Power yoga. Det kan også være fokus på bindevæv, ryg, skuldre osv. Yoga giver energi, overskud og afspænding og kan dyrkes af alle, uanset køn, alder og fysisk form. Vi vil grundigt gennemgå de forskellige øvelser og du vil blive udfordret på stræk, styrke, balance og koncentration. Vi har det udstyr vi skal bruge, men tag gerne din egen måtte og tæppe med, og en ekstra trøje til afspændingen til sidst. Husk at booke dig i kalenderen hver gang.

Kontakt Jette tlf. 21 80 78 15

Onsdage fra kl. 19.00 – 20.30 i Skolens gymnastiksal. Start d. 07.09.22

ZUMBA:

VELKOMMEN TIL ZUMBA

Zumba fokuserer på at gøre træning til noget sjov. Zumba er for dig, der gerne vil bevæge dig til god musik, hvor du kan være sikker på, at tempoet er højt og at du får sved på panden. Det er en fordel at medbringe sko, der ikke har for meget ”grib” så du kan twiste på forfoden.

Kontakt Rikke tlf. 20886532

Tirsdage fra kl. 17.15 – 18.15 i Skolens gymnastiksal. Start d. 06.09.22

MINI DANSEMUS:

Her kan drenge og piger i 1-2 klassetrin styrke deres motorik og koordination igennem dans, rytme og leg. Sammen med deres venner og søde frivillige instruktører.

Torsdage fra kl. 15.30 – 16.15 i Skolens gymnastiksal. Start d. 08.09.22

DANSE SMØLFER:

Her kan drenge og piger i 3-4 klassetrin styrke deres motorik og koordination igennem dans, rytme og leg. Sammen med deres venner og søde frivillige instruktører.

Torsdage fra kl. 16.15 – 17.00 i Skolens gymnastiksal. Start d. 08.09.22

POWER GIRLS:

Power Girls er et dansehold for piger, som før har gået til dans.

Vi er et hold med god atmosfære, og med en masse god dans. Vi sikrer os at alle piger kan følge med på det niveau vi sætter, og vi vil gøre os umage i vores fokus på power og energi i dansen.

Det vigtigste for os instruktører er, at alle føler sig tilpasse, og føler de får noget ud af træningen. Der er plads til både seriøsitet og grin samt et godt fællesskab på tværs af klasserne.

Vi vil udfordre pigerne til at yde deres absolut bedste, så de ved slutningen af sæsonen kan klappe sig selv på skulderen over deres udvikling.

Torsdage fra kl. 17.00 – 18.30 i Skolen Gymnastiksal. Start d. 08.09.22