Gymnastik

Familieholdet:

En times kvalitetstid for forældre og barn, hvor vi alle skal synge, lege med bolde, faldskærm og ærteposer m.m.

Gennem leg og bevægelse på redskaber får børnene (og forældre ) mulighed for at udfolde deres motoriske færdigheder og kropsbevidsthed.

Tirsdage fra kl. 16.30 – 17.30 I Spentrup hallerne Hal 1. Start d. 05.09.23

Børnebanden:

Børnebanden henvender sig til børn i børnehave. Igennem sjove forhindringsbaner og leg, får børnene styrket deres motorik og muskler. Vi instruktører bestræber os på at lære ungerne de grundlæggende teknikker indenfor gymnastikken, så de er godt rustet til at fortsætte på Spring begynderholdet, hvis de vil det. Det bliver en time med fart på, så husk en drikkedunk. Forældre er velkomne på sidelinjen de første 3 gange.

Torsdage fra kl. 16.45 – 17.45 i Spentrup hallerne Hal 1. Start d. 07.09.23

Springholdet Begynder:

Springholdet Begynder er for børn der elsker at bevæge sig. På Springholdet Begynder arbejder vi videre på opbygningsfaserne til de forskellige spring. Vi har fokus på styrken i kroppen, så den kan udføre de seje spring som Saltoer, Flik flak og Rundat.

Springerne på dette hold kan se frem til en sjov, men også udfordrende fuld time, hvor de får brændt en masse energi af, alt mens de kommer tættere på deres personlige mål inden for Spring.

Mandage fra kl. 17.30 – 19.00 i Spentrup hallerne Hal 1. Start d. 04.09.23

Springholdet Øvet:

Springholdet er for dig som har sprunget før, elsker at bevæge sig og har fart over feltet. Vi arbejder videre med dine spring. Vi vil bl.a. arbejde med flikflak, baglæns saltoer, kraftspring og saltoer. Springholdet er også for dig der er begynder, som har styrken i orden og vil lære at springe. Du vil blive udfordret gennem de mange springstationer, vi vil præsentere dig for i træningen.

Der vil være springstationer på forskellige niveauer og holdet bliver delt op alt efter det enkeltes barns niveau.

Vi vil også tage til springcenter i løbet af sæsonen og der må påregnes mindre egen betaling (ca. 10-75 kr. pr. gang) Så vil du udvikle dig yderligere er springholdet lige noget for dig.

Mandage fra kl. 19.00 – 20.30 i Spentrup hallerne Hal 1. Start d. 04.09.23

Dansedelfinerne:

Dansedelfinerne er et dansehold til både piger pg drenge som går i 0-1 klasse. Her skal vi have det mega sjovt med opvarmingslege osv., men også lærer nogle fede danse. Vi instruktører holder fokus på at alle kan følge med og har det sjovt, men også kam udvikle sig dansemæssigt.

Onsdag fra kl. 15.00 – 15.45 i Skolens gymnastiksal. Start d. 06.09.23

Sukkerchok:

Det her er et dansehold for børn i 2,3 og 4 klassetrin, hvor vi går rigtig meget op i dans, men selvfølgelig leger og hygger

Onsdag fra kl. 16.00 – 17.00 i Skolens gymnastiksal. Start d. 08.09.22

Dancing Queens:

Dancing Queens er et dansehold for piger, som før har gået til dans.

Vi er et hold med god atmosfære, og med en masse god dans. Vi sikrer os at alle piger kan følge med på det niveau vi sætter, og vi vil gøre os umage i vores fokus på power og energi i dansen.

Det vigtigste for os instruktører er, at alle føler sig tilpasse, og føler de får noget ud af træningen. Der er plads til både seriøsitet og grin samt et godt fællesskab på tværs af klasserne.

Vi vil udfordre pigerne til at yde deres absolut bedste, så de ved slutningen af sæsonen kan klappe sig selv på skulderen over deres udvikling.

Torsdage fra kl. 17.15 – 18.45 i Skolen Gymnastiksal. Start d. 07.09.23

Holdbeskrivelse til sæsonen 23-24 Gymnastik

Er der spørgsmål vedr. disse hold? Skriv venligst til gymnastik@spentrup.dk